Private virksomheder

Jeg tilbyder outplacement til mindre virksomheder, som står i den kedelige situation, at skulle afskedige en eller flere medarbejdere.

De virksomheder, der bruger outplacement ordning, er dem, der gerne vil give den opsagte medarbejder, de bedste muligheder for at komme godt videre og hurtigere i job igen.

Hos KarriereRådgiveren hjælper jeg den opsagte medarbejder med at få overblik, så de kan komme trygt og effektivt gennem deres proces til et nyt job. Gennem afklaring, både i forhold til den situation de er i og i forhold til deres kompetencer og mål, lægger vi sammen en målrettet plan for det videre forløb.

Der er mulighed for 3, 5, 8 eller 10 samtaler af 1½ times varighed, alt efter behov.

Hvorfor outplacement - for virsomheden
- Skaber positiv omtale, både internt og eksternt.
- Sikrer at den opsagte kommer godt videre.
- Virksomheden anses som mere professionel.
- Udviser en høj grad af social ansvarlighed.
- Skaber hurtigere ro og fokus hos de ansatte.

Hvorfor outplacement - for den opsagte
- Kan vende en ubehagelig situation til en
  fremadrettet proces.
- Personlig støtte til at få selvtillid og motivation
  tilbage.
- Professionel hjælp til målrettet jobsøgning og
  derved kortere vej til nyt job.

Så hvis din virksomhed, vil gøre en sidste forskel for den opsagte medarbejder, så kontakt KarriereRådgiveren, hvor du kan høre mere om mulighederne i forhold til din virksomheds behov.

Uddannelsesinstitutioner

Her tilbyder jeg at holde indlæg om, hvordan de studerende bedst muligt kan forberede sig på, at komme ud og få et job, der svarer til deres kompetencer og som opfylder deres drømme.

Jeg henvender mig primært til studerende på mellemlange og lange uddannelser.

Indlægget er typisk af et par timers varighed og indeholder gode råd og vejledning til jobsøgning og konkrete planlægningsværktøjer. Indholdet kan variere og skræddersys efter behov. 


Biblioteker

På bibliotekerne tilbyder jeg blandt andet at holde foredrag om mulighederne for nye karriereveje, motivation, hvordan man opfylder sine drømme samt effektivitet og målrettet planlægning.

Publikum er en blandet forsamling af unge og ældre, som har brug for et boost af inspiration og ny energi til hverdagen - både privat og på job.

Så hvis I er interesseret i et spændende og energisk foredrag, så kontakt mig endelig, så vi kan tale om, hvordan jeg bedst muligt kan opfylde jeres ønsker.